Albalat dels Sorells mesura la qualitat de l'aire

Divendres, 25 Mai 2018 09:36 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 270 vegades

La contaminació atmosfèrica és un problema ambiental i de salut molt important. De fet, diversos estudis científics mostren la vulnerabilitat dels xiquets/es a la mala qualitat de l’aire a causa d’una capacitat pulmonar més baixa i una freqüència respiratòria més alta. Per això, al col·legi El Castell es van col·locar quatre punts de mesura de diòxid de nitrogen, un dels contaminants més crítics. A més, s’instal·laren 10 punts de control addicionals per a calcular amb precisió la contaminació a les vies d’accés de la població. D’altra banda, també s’han mesurat els nivells de partícules PM10 i PM2,5 en un espai exent de trànsit com la plaça del Castell i en una zona més exposada al trànsit rodat.

Els resultats permetran conéixer la qualitat de l’aire que respirem i posar en marxa accions per a millorar la mobilitat i sobretot la nostra salut. Esta iniciativa de la regidoria de Medi Ambient forma part de la estratègia local “Albalat 0,0” que té com objectiu la reducció del consum energètic, la reducció de les emissions contaminats al màxim possible i arribar a les màximes quotes d’autoconsum possibles.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells

Modificat el Divendres, 25 Mai 2018 09:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.