Cent persones participen en el primer Sopar Estellés que organitza Compromís per Alboraia

Dilluns, 11 Setembre 2017 11:12 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 104 vegades
lgunes de les persones que varen participar al primer Sopar Estellés organitzat per Compromís per Alboraia    lgunes de les persones que varen participar al primer Sopar Estellés organitzat per Compromís per Alboraia

Al voltant de cent persones han participat aquest divendres 9 de setembre al primer Sopar Estellés que organitza Compromís per Alboraia. L'acte, a la plaça del poble, va incloure la lectura de poemes  de Vicent Andrés Estellés, i també s'hi va cantar algunes de les obres de l'autor de Burjassot.

Àngels Belloch, portaveu de Compromís a Alboraia, ha agraït la participació de les persones assistents i aquelles que han ajudat en l'organització de l'acte. "Comencem el curs polític amb renovades ganes per a continuar defensant els drets i els interessos de les alboraieres i dels alboraiers", ha declarat. 

En l'acte van participar veïns i veïnes d'Alboraia, entre elles el poeta Manel Marí; Rapeptico (Pep i Tico). També els poetes Abel Dàvila i Josep Micó i membres del cor Lleonrad Giner.

Entre d'altres persones, a aquest sopar Estellés van acudir els membres del grup municipal Compromís per Alboraia. També el secretari comarcal de Compromís per l'Horta Nord, Vicent Grande.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alboraia

 

Modificat el Dimarts, 12 Setembre 2017 15:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.