Compromís per Alboraia reclama atenció per al barri San José Obrero

Dimarts, 10 Octubre 2017 11:14 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 125 vegades

Compromís per Alboraia ha presentat una bateria de propostes que fan referència al Barri San José Obrero. Entre elles, destaquen que San José Obrero és un barri humil on hi ha molts residents que utilitzen la bicicleta per als seus desplaçaments. Com no tenen altra alternativa (aparcabicis) enganxen les bicis a les tanques dels parcs. La coalició reclama que l'Ajuntament equipe al barri amb un aparcament de bicis o els que siguen necessaris d'acord amb la demanda. 

També destaquen els problemes per als veïns que planteja un carrer que no té eixida i que hi ha darrere de l'antic dipòsit de l'aigua. Hi ha trapes per les quals es colen persones amb els problemes que això pot representar per a la seguretat de les instal·lacions i per a les persones que entren. Des de Compromís proposten que es prenguen mesures al respecte. En el mateix carrer, existix la problemàtica de persones que pugen al dipòsit de l'aigua amb el risc que representa. En un intent previ per a evitar l'entrada al dipòsit de l'aigua es va col·locar una tanca per a fer més alta l'altura que s'havia de botar. El problema és que eixa tanca en un dels extrems s'ha convertit en una escala que algunes persones utilitzen per a entrar indegudament a les terrasses del veïnat i també a la coberta de l'edifici municipal que utilitzen a hores d'ara les ames de casa. Des de la coalició es demana que es prenguen mesures al respecte.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alboraia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.