Alboraia acull la IX edició de la Convenció de Dirigents d'ONG’s de la Discapacitat

Divendres, 10 Novembre 2017 17:52 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 105 vegades

El municipi d'Alboraia ha acollit en Salones Olympia la IX Convenció de Dirigents d'ONG’s de la Discapacitat organitzada per la ‘Confederación de Personas con Discapacidad Física i Orgánica de la Comunitat Valenciana’ (COCEMFE CV) en la qual s'han abordat temes sobre la participació ciutadana en el sector social i sobre els drets dels consumidors amb discapacitat.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha destacat en l'acte d'inauguració l'esforç que realitza COCEMFE CV per “millorar la qualitat de vida i autonomia personal d'un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat”. Així mateix, ha convidat a tots els assistents a gaudir de les rutes accessibles i inclusives que posseeix l'horta d'Alboraia.

Durant la jornada de treball, també s'ha presentat un panell de projectes innovadors i un taller de xarxes socials per a entitats sense ànim de lucre. Tal com han explicat el president de COCEMFE CV, Javier Segura i el delegat del Consell per al Model Social Valencià, Xavier Uceda, l'objectiu d'aquesta convenció és compartir experiències que ajuden a formar als dirigents de les entitats integrades en COCEMFE CV i generar millores en les organitzacions.

En el transcurs de la jornada també s'ha fet lliurament dels guardons de la IX edició dels Premis COCEMFE CV.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.