24 desocupats es beneficien d'ajudes del Programa d'Iniciativa Social a Alboraia

Dimecres, 10 Gener 2018 14:47 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 197 vegades

Un total de 24 persones que es trobaven desocupades s'han incorporat recentment a l'Ajuntament d'Alboraia per a la realització d'obres i serveis d'interés general i social, reforçant així als diferents departaments municipals. El consistori amplia amb això el nombre de llocs de treball a cobrir que ha sol·licitat al Servef per a ajudar a una major quantitat de persones i ha allargat la durada mitjana dels contractes pel que fa a l'any passat, per aquest motiu el programa es prolonga fins als mesos d'estiu.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va rebre a les noves incorporacions en el saló de plens de l'Ajuntament per a oferir-los una càlida benvinguda. El primer edil els va animar a aprendre dels companys, a més d'aplicar els seus coneixements per a aportar i millorar els serveis del Consistori.

D'aquesta manera, les 24 persones han sigut distribuïdes per tot l'Ajuntament d'Alboraia per a oferir un major suport en matèria d'administració, col·laboració d'esdeveniments, manteniment d'edificis i d'horts i jardineria o per a la campanya de la targeta de bonometro de gent gran.

Aquestes incorporacions han sigut possible gràcies a la subvenció de 265,675,29€ procedent del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), que s'ha concedit a l'Ajuntament d'Alboraia després d'haver-la sol·licitat a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sector Productes, Comerç i Treball mitjançant el Servef. Es tracta d'una mesura l'objectiu de la qual recau a contractar a persones desocupades pertanyents a col·lectius vulnerables per a la realització d'obres o serveis d'interés general.

La selecció dels treballadors ha sigut realitzada sobre la base de les pautes establides pel Servef en els programes que conformen la iniciativa: EMCORP (desocupats d'almenys 30 anys) i EMCORD (desocupats de llarga durada). L'oficina d'Alfambra del Servei Valencià d'Ocupació i Formació s'ha encarregat de la preselecció dels aspirants després d'haver presentat l'Ajuntament l'oferta genèrica. Posteriorment, la Comissió de Baremació ha gestionat la baremació de punts, que tenen en compte factors com els ingressos de la unitat familiar, diversitat funcional i responsabilitats familiars, entre altres.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.