Alboraia s'adhereix al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista

Dimarts, 13 Març 2018 19:21 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 200 vegades

L'Ajuntament d'Alboraia, dins del compromís que el Consistori de la localitat manté en la igualtat a través de la regidoria de Serveis Socials que lidera Susana Cazorla, ja forma part del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista que va presentar el Consell el passat mes de setembre de 2017. L'agent d'igualtat, Carmen Carreras, recentment incorporada gràcies a una subvenció de la Generalitat, ha signat l'adhesió tal com es va aprovar en una moció proposada pel PSOE i feta institucional en l'últim Ple Municipal.

Aquest document recull un total de 293 propostes de les Corts Valencianes i de l'informe sobre l'atenció i protecció a les víctimes del Síndic de Greuges sobre l'erradicació de la violència de gènere. D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Alboraia pretén continuar aprofundint en les mesures que ja adopta contra aquesta xacra social i afegir noves.

En aquesta línia, l'agent d'igualtat de l'Ajuntament d'Alboraia també s'està encarregant d'elaborar el Pla d'Igualtat.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 13 Març 2018 19:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.