El centre educatiu Kumon Alboraya – Palmaret compleix deu anys

Dijous, 29 Març 2018 19:52 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 174 vegades

El centre Kumon Alboraya – Palmaret compleix aquest any la seua primera dècada des que començara a oferir als xiquets d'aquest municipi valencià els programes de Kumon Matemáticas i Kumon Lectura per a formar alumnes competents i autodidactes. Durant aquest temps, han passat més de 450 alumnes que han rebut formació sobre la base del mètode Kumon.

Des de la direcció del centre, María Luisa Sánchez, que exerceix també com a professora en Kumon Alboraya - Palmaret, ha expressat el seu agraïment per l'esforç i la confiança dipositada, així com ha reflectit com afronta el futur: "creixent personal i professionalment amb l'entusiasme del primer dia i l'experiència i aprenentatge acumulats any rere any".

Kumon és un mètode d'aprenentatge individualitzat basat en el treball diari, que desenvolupa al màxim el potencial de cada xiquet. Mitjançant els programes de Kumon Matemáticas i Kumon Lectura els estudiants desenvolupen autonomia en l'aprenentatge, hàbit d'estudi, concentració i una base sòlida en matemàtiques i lectura, que els beneficiarà també en la resta d'assignatures. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 29 Març 2018 19:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.