Alboraia celebra el Dia de l'Educació Viària amb una jornada formativa repleta d'activitats

Dilluns, 14 Mai 2018 11:13 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 164 vegades

Xiquets i xiquetes poden gaudir amb les seues famílies aquest dissabte, 12 de març, a partir de les 10.00 hores, d'una sèrie d'activitats organitzades per l'Ajuntament d'Alboraia i la Policia Local del municipi sobre formació en educació viària. El variat programa inclou jocs amb unflables, música i exposicions de vehicles d'emergències (bombers, policia i protecció civil) i un simulador de bolcat que complementen d'una forma amena el circuit de trànsit infantil per a l'aprenentatge de les normes de les vies públiques.

La jornada de portes obertes es produeix després d'una setmana en la qual els xicotets alumnes dels centres educatius de la localitat han estat visitant l'activitat, a la qual també ha acudit Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, i Ana Bru, regidora d'Educació. El públic al qual va dirigit l'esdeveniment també ha pogut participar en el Primer Concurs Escolar de Dibuix relacionat amb l'Educació Viària "El vianant en la ciutat", els premis del qual s'atorgaran a les 13.00 hores del dissabte en la mateixa zona de l'acte, C/ Dels Ferrers, al costat de la Central de Policia. 

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 14 Mai 2018 11:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.