Compromís per Alboraia exigeix a l'equip de govern local que responga a les seues preguntes sobre la v-21

Dimecres, 26 Setembre 2018 12:04 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 290 vegades

La coalició destaca que l'equip de govern local no ha respost a una sèrie de preguntes que es plantegen sobre la v-21 quan sembla que les obres començaran l'1 d'octubre

Compromís per Alboraia ha preguntat dos vegades en ple i una altra per escrit (registre d'entrada de  26 de juliol amb número de registre 8875) sobre qüestions importants per als veïns afectats per la construcció de la v-21 que sembla que començara a principis d'octubre Les qüestions que es plantejaven eren: 

1. L'Ajuntament d'Alboraia ha acreditat durant el procés de les actes prèvies d'ocupació la titularitat pública municipal dels camins afectats.

2. Rebrà l'Ajuntament d'Alboraia un full d'apremi per les dites afeccions, o més bé, aniran a compte del fet dels camins i accessos que s'han de refer?

3. En el cas de puga haver justipreu, va a recurrir davant de l'administració el justipreu?

4. Donat que un particular reclame la propietat total o compartida d'un camí, el qual figura a nom en cadastre a favor de l'Ajuntament, va l'Ajuntament a fer valdre el títol atorgat pel cadastre?

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alboraia

Modificat el Dimecres, 26 Setembre 2018 12:07

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.