Compromís per Alboraia exigix que l'equip de govern convoque el Consell sectorial d'urbanisme per a parlar de quin és el futur del Barranc de Carraixet

Dimecres, 10 Octubre 2018 14:18 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 205 vegades

Des de la ocasió afirmen: “en diferents ocasions hem preguntat en comissió als membres de l'equip de govern sobre les novetats referents al Pla director del Parc fluvial Carraixet, i la resposta sempre ha sigut que no hi havia novetats. D'altra banda hem sigut coneixedors per les xarxes de la realització de Tallers de participació Territori Carraixet. “Un projecte per a millorar el paisatge, la mobilitat i l'ús públic a l'entorn del Barranc del Carraixet, mitjançant la participació de la ciutadania” als pobles de Bonrepòs i Mirambell; Ajuntamet de Bètera i l'Ajuntament de Vinalesa. No sabem perquè quina raó Alboraia no ha acollit un taller de participació ni perquè l'Ajuntament d'Alboraia no ha publicitat aquestes jornades de participació per a què la ciutadania poguera assistir.”

Representants de Compromís per Alboraia van assistir a la sessió de Bonrepòs i Mirambell per a participar, però els agradaria que els ciutadans-es d'Alboraia pogueren participar en un procés participatiu en el seu poble.

Davant d'eixa situació, Compromís per Alboraia realitza dos propostes. La primera és que Alboraia organitze un taller de participació, siga en el format dels pobles que ja ho han fet o en altre format. 

La segona proposta és que el consell de participació d'urbanisme es convoque el més prompte possible i que entre els punts de l'ordre del dia s'incloga un punt que faça referència al Pla director Parc fluvial Carraixet, per a què els diferents agents socials del poble puguen parlar d'allò que volem que es faça en el Pla director parc fluvial Carraixet.

De la mateixa forma des de la coalició recorden que en un anterior escrit (registre d'entrada 10.012 del 10 de setembre de 2018) proposaven una ràpida convocatòria de la sectorial d'urbanimse que incloguera com a punts de l'ordre del dia: projecte alternatiu que es vol plantejar en la pastilla esportiva de Port Saplaya; pla de mobilitat. Estat actual de la seua elaboració i pla de treball; PGOU, informació sobre en quin es troba la seua tramitació; presentació del PAT de l'Àrea Metropolitana de València i encetar un procés de participació per a elaborar unes possibles al·legacions si així es considera necessari.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alboraia

Modificat el Dimecres, 10 Octubre 2018 14:23

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.