Fi de curs del taller de memòria d'Almàssera

Dijous, 22 Juny 2017 13:11 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 110 vegades

 

L'alumnat del Taller de Memòria d'Almàssera van celebrar la setmana passada el final del curs amb el lliurament de diplomes i un esmorzar.

Des de principis d'any unes 60 persones d'edats compreses entre els 60 i els 83 anys han acudit una vegada a la setmana al taller de Memòria que la Regidoria de Serveis Socials ha organitzat per primera vegada en el municipi per a donar solució als problemes de memòria que comencen a aparèixer en la tercera edat.

Les educadores socials Carmen Carrilero i Lola López han sigut les encarregades de dirigir aquest taller que s'ha centrat a practicar l'estimulació cognitiva a través d'exercicis d'orientació, realitzar activitats sobre la memòria utilitzant els 5 sentits, aguditzar l'agilitat i el càlcul mental i orientar als alumnes i alumnes a l'hora d'expressar-se per a aconseguir una millor fluïdesa verbal.

En l'acte de celebració de final de curs les dues professores i la Regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Almàssera, Carmen Tomás els han fet lliurament a cadascun dels participants en el taller d'un diploma i dels treballs realitzats durant el curs enquadernats i dedicats.

Gràcies al bon acolliment que ha tingut el curs per part dels veïns i veïnes d'Almàssera, des de l'Ajuntament s'està treballant ja en la segona edició del mateix perquè puga començar en el mes d'octubre.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dijous, 22 Juny 2017 13:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.