El Jovens Almàssera celebra el seu 50 aniversari

Dilluns, 26 Juny 2017 11:59 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 120 vegades

El Club de Bàsquet Jovens Almàssera va celebrar divendres passat 23 de juny una gal·la aniversari pels seus 50 anys d'existència. El club va nàixer l'any 1967 i fins avui ha collit nombrosos èxits i s'ha convertit en el club de pedrera referencia a la Comunitat Valenciana estant el seu primer equip militant en la lliga.

Va ser una gala molt emotiva en la qual es van recordar els inicis del club mitjançant un vídeo fotogràfic en el qual es va fer un repàs a la història del Jovens Almàssera i en el qual es va recordar també a les persones que van fer possible que el somni d'uns amics amants del bàsquet es fera realitat.

L'acte es va iniciar amb les paraules del President del CB Jovens Almàssera, Toño Marí, seguides per les del President de la FBCV Salvador Fabregat i les intervencions del Director General d'Esports Josep Miquel Moya i l'alcalde D'Almàssera Ramón Puchades.

A continuació es van atorgar una sèrie de distintius a diferents persones per la seua implicació en el club des dels seus inicis fins a l'actualitat i l'Ajuntament d'Almàssera també va lliurar una placa al Club pel seu 50 aniversari. L'auditori del centre cultural estava ple de jugadors, exjugadores, àrbitres, entrenadors, simpatitzants i amics del CB Jovens Almàssera La fi de festa va concloure amb un picoteig i un concert del grup Jajaband en la sala Rock City.

Durant la setmana el club també va muntar una exposició en el centre cultural d'Almàssera en el qual es podien veure fotos antigues i actuals, premis i distincions rebudes, retallades de premsa i cartelleria variada dels diferents actes que ha organitzat el club, copes aconseguides, banderoles i les diferents equipacions de cada any.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

 

 

Modificat el Dilluns, 26 Juny 2017 12:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.