L'Ajuntament d'Almàssera ja ha solucionat el 72% de les incidències que li arriben pel servei de Línia Verda

Dilluns, 24 Juliol 2017 12:53 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 122 vegades

L'Ajuntament d'Almàssera fa balanç del servei implantat en el municipi de Línia Verd i manifestes un gran èxit tant en l'acceptació i ús per part dels veïns com en la ràpida solució de les incidències.

Des de la posada en funcionament del servei, la participació ciutadana ha experimentat un creixement exponencial. Açò demostra l'eficaç resposta per part del Consistori en la resolució d'incidències comunicades pels veïns.

Segons les estadístiques l'Ajuntament d'Almàssera ha rebut 651 incidències des de la seua implantació en la localitat de les quals el 72% han sigut ja solucionades. Les més freqüents són aquelles que fan referència a "Parcs i Jardins" (36%), seguides de "Mobiliari Urbà" (19%), "Neteja" (16%) i "Senyals i Semàfors" (9%).

Gràcies a la implicació directa dels veïns, el Consistori ha pogut dur a terme àgils actuacions i també ha tingut coneixement de certes necessitats de les quals no tenia constància.

Per a poder utilitzar este nou servei és necessari procedir a la descàrrega de l'APP Línia Verda. Per a açò, l'usuari accedix a Google Play o APP Storeen funció de la tecnologia emprada en la seua Smartphone (Android/iOS). Una vegada localitzada, es duu a terme la descàrrega de forma gratuïta. A partir d'eixe moment, l'usuari selecciona el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència. El procediment és molt ràpid i senzill.

Per a comunicar una incidència, n'hi ha prou amb punxar sobre el botó "Notifica la teua incidència". Un desplegable amb les diferents tipologies d'incidències apareix en pantalla. L'usuari selecciona aquella sobre la qual vol comunicar. De forma automàtica, l'APP detecta les coordenades exactes en les quals se situa el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre aquesta. Ja només queda donar al botó d'enviar. Una vegada enviada, personal de l'Ajuntament rep notificació del desperfecte comunicat. A partir d'este moment, s'inicien els tràmits per a donar solució a la incidència detectada. El ciutadà al seu torn, rep notificació en el seu telèfon mòbil sempre que es produïsca un canvi en l'estat d'aquesta.

A través de Línia Verda, l'usuari també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. N'hi ha prou amb seleccionar l'opció de "Feix la teua consulta". En un termini màxim de 24 hores tindrà resposta per part d'un equip d'experts en la matèria de forma completament gratuïta.

El Consistori manifesta estar molt satisfet amb els resultats obtinguts i anima als veïns del municipi a seguir utilitzant este canal directe de comunicació.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dilluns, 24 Juliol 2017 12:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.