El Won Almàsera aconsegueix 13 medalles en el campionat nacional

Dilluns, 18 Desembre 2017 13:34 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 214 vegades

El club de Taekwondo Won Almàssera va participar en el VIII Campionat Nacional de Taekwondo Tradicional ITTAF celebrat a Santa Cruz de Tenerife el passat mes de novembre i va obtenir 13 medalles repartides entre les tres categories presentades: junior, sènior i infantil.

El divendres passat 15 de desembre, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera i Aitor Ramón, Regidor d'Esports van rebre en el saló de plens als medallistes del club que anaven acompanyats pels seus familiars i per Vicente Martínez Zaragozá, President del Won Almàssera.

Ramón Puchades els va fer lliurament d'una placa pels bons resultats obtinguts en el Campionat Nacional elogiant la impecable trajectòria que porta el club en tots els seus anys d'existència. Per la seua banda, Vicente Zaragozá va agrair al consistori la bona disposició d'escolta i ajuda que sempre ha tingut l'Ajuntament cap al Won Almàssera animant-los a seguir en aqueixa línia de cara al Campionat Mundial de Taekwondo Tradicional ITTAF que tindrà la seua seu a Almàssera al novembre de 2018.

El mèrit de l'èxit aconseguit en el VIII Campionat Nacional de Taekwondo Tradicional ITTAF és per a Adrián Lizondo (2 de Bronze ), Pablo Lizondo (Plata i Bronze), Izan soler (Plata i Bronze), Lucía Giménez (Plata i Bronze), Amir Khelli (4º lloc), Vicente Auñón (Or i Plata), José Camacho (Bronze) i Paula Camacho (2 d'Or).

Informa Nou Horta. Almàssera

 

Modificat el Dilluns, 18 Desembre 2017 13:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.