Les obres del col·legi públic Carraixet d'Almàssera es reprendran a la fi de febrer

Divendres, 19 Gener 2018 13:53 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 188 vegades

El passat 11 de gener va tenir lloc una reunió en la qual van assistir Jesús García, Sotsdirector d'Infraestructures Educatives, Jeroni Torralba, arquitecte, Ramón Puchades, Alcalde d'Almàssera, Carmen Tomás, Cencejal d'Educació de l'Ajuntament d'Almàssera, Vicente Rodrigo, regidor de UxA de l'Ajuntament d'Almàssera, Gels Martí, Directora del CEIP Carraixet, Maica Catalá, Presidenta de l'AMPA del CEIP Carraixet i Laura Muntes representant de pares i mares del Consell Escolar d'Almàssera per a tractar el tema de les obres del col·legi públic de la localitat.

Les obres del col·legi públic Carraixet estan paralitzades perquè era convenient realitzar una modificació del projecte inicial. En aquests moments ja ha sigut aprovada la redacció d'aquesta modificació per part de la Consellería d'Infraestructures el contracte de les quals porta per nom Serveis complementari de redacció del projecte modificada número 1 del contracte d'obra d'adequació/ampliació, 8 aules d'educació infantil +18 aules de primària +menjador (200, 2 torns) + gimnàs del CEIP Carraixet d'Almàssera adjudicant-se l'obra a Idom Consulting, Engineering, Architecture, Sau.

En aquestes setmanes següents es redactaran els informes pertinents per part de l'advocacia i d'intervenció de la Generalitat Valenciana i es procedirà a signar el contracte amb la constructora adjudicatària i a la fi del mes de febrer es reprendran les obres del CEIP Carraixet.

Ramón Puchades, alcalde d'Almàssera es mostra satisfet per aquesta bona notícia important per a la comunitat educativa del municipi i puntualitza que la paralització de les obres no ha sigut un problema de diners sinó una qüestió administrativa i burocràtica.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Divendres, 19 Gener 2018 13:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.