Els veïns d'Almàssera ja poden beneficiar-se del servei d'intermediació hipotecària

Dimarts, 20 Febrer 2018 15:56 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 215 vegades

Gràcies al conveni subscrit entre la diputació de València i el Col·legi d'Advocats de València, els veïns i veïnes del municipi d'Almàssera disposen ja d'un servei gratuït per a resoldre els seus dubtes hipotecaris i solucionar els seus conflictes familiars i veïnals de forma pacífica i satisfactòria a través del diàleg i d'un mediador.

Al Servei d'Intermediació Hipotecària poden acudir aquelles persones que per exemple necessiten ajuda per a negociar amb el banc un refinançament del seu préstec hipotecari, una dació en pagament, un lloguer social, revisió de la clausula solc…. Aquest servei es presta els dilluns a Montcada en la dependència municipal al costat del Centre Juvenil C/Major, 28 de 9:30h a 14:30h i sol·licitant cita prèvia en el telèfon 961390716, extensió 261.

En el servei de Mediació Familiar es poden resoldre problemes referents a separacions, divorcis, règim de visites, discrepàncies en la cura i educació dels fills, liquidació de gananciales i dificultats dels avis per a veure als seus néts entre uns altres.

I respecte als conflictes veïnals i comunitaris el mediador intercedeix per a resoldre discussions entre veïns per qüestions de sorolls, olors, molèsties produïdes per animals domèstics, col·locació d'ascensors, conflictes de convivència per qüestions religioses i culturals, problemes de bogues….

Tant el servei de Mediació Familiar amb el Veïnal es duu a terme els dijous a Montcada en la dependència municipal al costat del Centre Juvenil C/Major, 28 de 16:00h a 20:00h i sol·licitant cita prèvia en el telèfon 961390716, extensió 261.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimarts, 20 Febrer 2018 15:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.