Les activitats de la Setmana de la Dona a Almàssera comencen amb la visita al Palau dels Comtes de Cervellón

Dimarts, 06 Març 2018 14:57 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 197 vegades

Ahir dilluns van donar començament les activitats que l'Ajuntament d'Almàssera ha organitzat amb motiu de la Setmana de la Dona amb la visita al Palau dels Comtes de Cervellón situat en la localitat d'Anna.

Al voltant de 55 dones d'Almàssera es van desplaçar amb autobús fins a aquesta localitat i van quedar fascinades amb el palau i el seu interior més conegut com “la xicoteta Alhambra valenciana”. En finalitzar la visita van passejar pel paratge natural dels Lagos d'Anna i van acabar l'excursió amb un menjar en un restaurant típic del municipi.

Avui dimarts 6 de març les dones d'Almàssera han sigut convidades a una classe gratuïta de relaxació en la Poliesportiu Municipal on han pogut dedicar-se temps per a començar el dia amb ànim i molta tranquil·litat.

Demà 7 de març s'han organitzat dues activitats paral·leles. D'una banda les dones que ho desitgen aniran al cinema a València a veure la pel·lícula “Sense embuts”, una divertida comèdia dirigida per Santiago Segura i protagonitzada per Maribel Verdú. I d'altra banda, l'AMPA del col·legi públic Carraixet juntament amb l'Escola d'Adults d'Almàssera i el propi col·legi han preparat un acte simbòlic que es realitzarà en acabar les classes en el qual els alumnes juntament amb pares, mares i professors penjaran en l'entrada del col·legi cartells individuals amb els noms de les dones a les quals volen i admiren. L'acte estarà amenitzat per la batucada Borumbaia.

El dijous 8 de març, Carmen Tomás, Regidor de la Dona de l'Ajuntament d'Almàssera llegirà un manifest pel Dia Internacional de la Dona en la porta del consistori a les 12 h.

I els actes organitzats amb motiu de la Setmana de la dona finalitzaran el divendres 9 de març amb un menjar de convivència per a les dones d'Almàssera en la qual se servirà la típica “caldera” del municipi continuant la celebració de la mà del duo Jaime & Coral.

A la vesprada, a les 19’30h. en la sala d'exposicions del centre cultural, l'escriptora i filòloga Anna Cover presentarà el seu llibre de poesia eròtica “Carn de ficcions” seguit d'un recital de poemes. En aquest acte col·labora la AAVV Carraixet i amb ell es donen per concloses les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de la Dona a Almàssera.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimarts, 06 Març 2018 14:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.