Juan Ramón Ferrandis exposa les seues fotografies a Almàssera

Dilluns, 14 Mai 2018 11:03 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 128 vegades

Dijous passat 10 de maig es va inaugurar en la sala d'exposicions del centre cultural d'Almàssera l'exposició de fotografia “El tren, una via a la utopia” de Juan Ramón Ferrandis Bresó. L'acte inaugural ho va dur a terme Aitor Ramón, regidor de cultura de l'Ajuntament d'Almàssera que juntament amb l'artista, va estar acompanyat per familiars i amics i veïns i veïnes del municipi que van voler acostar-se a contemplar les fotografies.

L'exposició està composta per 21 fotografies reproduïdes en forex i foam de 10mm de 500x750mm i la seua temàtica és la ferroviària però des d'una perspectiva personal en la qual preval una visió romàntica d'aquest mitjà de transport.

L'autor de la col·lecció comenta que “en aquests anys m'he adonat que la meta és el camí, que aquest es recorre pas a pas, creixent en valors i que aquella hipotètica Ítaca que vaig perseguir es trobava sempre sota els meus peus”

L'exposició “El tren, una via a la utopia” està oberta al públic fins a l'1 de juny en l'horari de la biblioteca municipal tenint l'accés per la mateixa.

 

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dilluns, 14 Mai 2018 11:05

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.