Es reinicien les obres del Col·legi Públic Carraixet d'Almàssera

Dimarts, 22 Mai 2018 11:20 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 139 vegades

Dijous passat 17 de maig es va realitzar una reunió en la qual es va procedir a l'aixecament de l'acta de reinicie de l'obra i comprovació del replanteig del projecte modificat 1 de la remodelació del col·legi públic Carraixet d'Almàssera en el qual es construiran 9 aules d'educació infantil, 19 aules d'educació primària, un menjador amb capacitat de 200 alumnes i un gimnàs.

A aquesta reunió va acudir Jordi Salvat Calvo, director de l'obra i Arquitecte de la Consellería d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Luis M. de Pinedo Extremera, representant d'Edificacions Castelló, S.A. i l'arquitecte del Servei d'Infraestructures Educatives de la Consellería d'Educació, Recerca, Cultura i Esport i tots ells van signar la citada acta.

Una vegada aprovat ja el Projecte Modificat nº1 del col·legi públic Carrraixet, es van formalitzar el mes passat les modificacions dels contractes de servei de “Suport a l'adreça de l'obra, adreça d'execució d'obres i coordinació de seguretat i salut” i d'obra amb els respectius responsables.

El dimecres passat 16 de maig Rebeca Torró Soler, Directora General d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbà va designar com a director de l'obra a Jordi Salvat Calvo, Arquitecte Funcionari de la Consellería competent en matèria d'habitatge.

De la mateixa manera s'ha comprovat també la realitat geomètrica de les obres respecte a la capacitat, mesures, alineacions i rasants del solar físic destinat a la construcció del projecte modificat així com la continuïtat de la vigència de les autoritzacions necessàries per a disposar dels terrenys i de l'espai precís per a la normal execució d'aquest projecte.

Amb tot açò, les obres del col·legi Públic Carraixet s'han reiniciat ja aquesta setmana.

 

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimarts, 22 Mai 2018 11:21

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.