L'Ajuntament d'Almàssera canviarà la denominació d'alguns carrers per noms de dones rellevants

Dimarts, 29 Mai 2018 14:17 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 141 vegades

L'Ajuntament d'Almàssera va aprovar ahir dilluns 28 de maig en el ple ordinari dues mocions relacionades amb el canvi de nom d'algunes dels carrers del municipi.

La primera d'elles presentada pel grup municipal d'Esquerra Unida que argumentava la dificultat de la cerca a l'efecte de notificacions dels habitatges situats en el que es coneix com a casa Sagal. I en el mateix sentit els carrers València C.F. i Alce Un. que representen a entitats esportives que gens tenen a veure amb la nomenclatura que ha de seguir-se en una llista de carrers. I altre en el municipi existeix un altre carrer anomenat C/ València que dóna lloc a confusió.

Per tant en la sessió plenària es va aprovar amb 6 vots a favor (EU, PSOE, COMPROMÍS i ASIP) i 5 abstencions (PP i UNITS) que la casa Sagal passada a cridar-se Plaza Federica Montseny, i els carrers Alce UD i València CF, carrer Alejandra Soler Gilabert i Clara Campoamor respectivament.

La segona moció va ser presentada també pel grup municipal d'Esquerra Unida i versava sobre la retirada en el terme municipal de qualsevol símbol procedent de la dictadura feixista. Pel que de demanava el canvi de nom del carrer Miguel Abriat pel de Concepción Arenal Posa't.

Aquesta moció va ser aprovada per 7 vots a favor (EU; PSOE; ASIP, UNITS i COMPROMÏS) i 4 en contra (PP).

 

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimarts, 29 Mai 2018 14:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.