Almàssera organitza la seua primera xarrada sobre colònies felines

Dilluns, 25 Juny 2018 14:59 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 180 vegades

L'Ajuntament d'Almàssera al costat de l'associació Peluts de l'Horta Nord i la delegació d'Almàssera de Connexió Felina van organitzar divendres passat 22 de juny la primera xarrada sobre les colònies felines a causa del gran nombre d'elles existents en la localitat.

Carmen Tomás, Regidor de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament d'Almàssera va presentar la xarrada i va donar pas a Rosa Cerdán, Presidenta de Peluts de l'Horta Nord i coordinadora de Connexió Felina d'Almàssera i encarregada de conduir la tertúlia.

En primer lloc la xarrada es va centrar en la definició de colònia felina, la seua estructura, membres i manera de vida. I l'eix central informatiu va ser com controlar i medicar a les colònies felines i sobretot com alimentar-les i quin és l'aliment idoni que han d'ingerir.

També es va puntualitzar en la labor de l'alimentador de colònies i es va recordar que en l'Associació de Peluts de l'Horta Nord estan disponibles els carnets de “Alimentador de Colònia Felina” per a tot aquell veí i veïna responsable que vulga sol·licitar-ho i fer-se càrrec de l'alimentació d'una o diverses colònies felines del municipi.

Finalment els veïns i veïnes d'Almàssera assistents a la xarrada van exposar a Rosa Cerdán els seus dubtes i inquietuds que van ser solucionades i aclarides per a una millor convivència entre les colònies felines i les persones.

 

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dilluns, 25 Juny 2018 15:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.