Almàssera no canviarà el nom dels carrers Valencia CF i Llevant UD

Dijous, 05 Juliol 2018 12:28 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 185 vegades

En el ple del passat mes de maig l'Ajuntament d'Almàssera va acordar canviar el nom dels carrers València CF i Llevant UD causant certa revolada entre els veïns dels citats carrers.

Uns dies abans del Ple l'Alcalde es va reunir amb diversos veïns en el despatx de l'Ajuntament i li van manifestar que a la gran majoria d'ells no els agradaven els noms dels carrers però que després d'11 anys veien innecessari el canvi per tots els trastorns que els anava a produir.

En la reunió Ramón Puchades els va dir que estudiarien l'assumpte, i que l'expedient del canvi de noms encara no s'havia engegat, a causa de la sol·licitud de la reunió i a les signatures que anaven a presentar. 

En el ple del mes de juny el Grup Municipal del Partit Popular d'Almàssera va presentar una proposta de resolució per a la seua aprovació en dita plena que requeria deixar sense efecte l'acord del ple ordinari del mes de maig corresponent al canvi de nom dels carrers València CF i Llevant UD i l'inici d'una línia de diàleg amb els veïns afectats per a arribar a un acord satisfactori per a ambdues parts.

 

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dijous, 05 Juliol 2018 12:29

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.