Almàssera celebra la X Trobada Comarcal d'Associacions de Dones de L´Horta Nord

Dilluns, 22 Octubre 2018 09:09 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 296 vegades
I Encontre d´associacions de dones de l´Horta Nord. Moncada. 4/10/2008. I Encontre d´associacions de dones de l´Horta Nord. Moncada. 4/10/2008.

El pròxim 27 d'Octubre es celebrarà en el municipi d'Almàssera la X Trobada Comarcal d'Associacions de Dones de L´Horta Nord, organitzat per Pactem Nord, l'Ajuntament d'Almàssera i la Federació de Dones i Col.lectius per la Igualtat de L´Horta Nord, en col·laboració amb la Diputació de València i la Caixa Popular.

Les trobades comarcals d'associacions de dones de L´Horta Nord, es vénen celebrant des de l'any 2008, sent cada any en un municipi de la comarca. El primer dels mateixos va ser organitzat a Moncada. 

Un dels objectius fonamentals de les dites jornades és donar a conéixer i visibilizar el paper de les associacions de dones dins del teixit comarcal, impulsar el treball en xarxa i intercanviar experiències de cada una d'elles.

Enguany, al ser el desé aniversari s'ha elaborat un programa molt complet en el que s'inclouen diverses accions,  com la presentació un material audiovisual molt interessant “Vivències laborals en femení”, en el que diferents dones de la comarca oferiran el seu testimoni en primera persona sobre vivències laborals i dificultats que han trobat a l'hora d'accedir o mantindre's en el mercat laboral. 

D'altra banda, es realitzarà la presentació del vídeo “Les Associacions de L´Horta Nord” en el qual algunes de les associacions explicaran la labor que exercixen dins dels seus nuclis poblacionals, així com les activitats que realitzen.

Durant el transcurs de la Trobada es va a realitzar una taula redona sobre tracta i tràfic de dones, en la que participaran tres entitats especialitzades en l´atenció a dones víctimes d'este delicte: APRAMP, Metges del Món i Vila Teresita.

Les professionals intervinents en la taula exposaran de manera detallada en què consistix el delicte de tràfic de dones amb fins d'explotació sexual, com funcionen les màfies, així com la intervenció que realitzen en les seues organitzacions amb les dones víctimes.

Per a finalitzar, se celebrarà la fallada del Concurs de Fotografás “Dones de L´Horta Nord” així com l'exposició d'una xicoteta mostra de les millors fotografies participants.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dilluns, 22 Octubre 2018 09:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.