Més de 100 alumnes matriculats en l'Escola de Persones Adultes de Bonrepòs i Mirambell

Dilluns, 30 Octubre 2017 09:16 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 127 vegades

L'Escola de Persones Adultes (EPA) de Bonrepòs i Mirambell comença el curs amb rècord d'alumnes matriculats en les diferents matèries que s'oferten per al curs 2017-2018: Graduat Escolar, valencià i castellà per a persones nouvingudes, informàtica, anglès i preparació de valencià per a les proves de la JQCV.

La novetat enguany és l'Escola de Majors destinada a persones de més de 65 anys que tinguen ganes d'aprendre com utilitzar els ordinadors, els mòbils, practicar el càlcul mental i fer manualitats.

"També estem d'enhorabona perquè l'EPA de Bonrepòs i Mirambell ha sigut reconeguda per la Conselleria d'Educació com una extensió de l'EPA de Godella, fet que permetrà reduir els costos en professorat i millorar l'equipament de les aules" explica Rosella Antolí, alcaldessa i regidora d'Educació.

Durant l'estiu, l'ajuntament ha millorat les instal·lacions on s'imparteixen les classes equipant-les amb nous ordinadors, projector i pantalla en l'aula que no en tenia i millorant la retolació exterior. 

La matrícula segueix oberta fins a completar grups.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.