PP Burjassot: "Sota mínims en assistència sanitària"

Dilluns, 17 Juliol 2017 14:02 Escrit per  PP Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 73 vegades

Esta mateixa setmana des de la mateixa web Municipal, en concret el 14 de juliol ens ha sorprés que des de la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Burjassot, dirigida per Mª Carmen Hortolà, es camufle el que en realitat es tracta d'una retallada en serveis sanitaris, com si fóra una notícia que meresca aplaudiments o a celebrar, quan és tot el contrari, es va a convertir en un problema per als veïns.

Mitjançant una nota informativa a la ciutadania sobre els horaris del 17 de juliol al 8 de setembre, tots dos inclosos, els dos centres de salut del municipi, el situat en el carrer Rubert i Villó i el d'Especialitats, situat en el carrer Beniferri, estaran únicament oberts en horari matutí, concretament de 8h a 15h, i que a partir de les 15h, s'atendran les urgències en el Punt d'Atenció Continuada, en el Centre d'Especialitats.

D'altra banda, també s'informa la ciutadania que, durant els mesos de juliol i agost, la campanya de vacunació contra el tètanus quedarà suspesa durant 2 mesos.

El que no diu la regidora de Sanitat de l'Ajuntament és que des de la Central Sindical Independent i de Funcionaris el CSI-F ha avisat amb antelació del problema que es va a generar: la saturació en el departament València Arnau de Vilanova per falta de substitució de personal, que es va a veure més saturat si cap amb el nou horari.

 

El sindicat lamenta que no hi haja reforç mèdic i que Burjassot es queden sota mínims

La central sindical continua indicant que en el centre de salut de Burjassot les substitucions permetran la cobertura de les vacances solament de 9 dels 23 metges de família i, en conjunt, del 20 per cent del personal del citat centre, i considera que Sanitat hauria de cobrir el 100% de les vacances, sobretot en una àrea que augmenta la seua població com la del departament València Arnau-Llíria.

Des del grup Municipal del PP de Burjassot, el seu portaveu Sonia Casaus exigeix que la regidora de sanitat sol·licite a la seua companya Carmen Munt, que cobrisca el 100% de les vacances dels metges de família que atenen a les famílies de Burjassot en tots dos centres, i que no es paralitze la campanya de vacunació del tètanus durant dos mesos.

 

Informa Nou Horta. PP Burjassot

 

Modificat el Dilluns, 17 Juliol 2017 14:05

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.