Obertes les inscripcions per a la II Burjadespertà

Divendres, 12 Gener 2018 12:43 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 130 vegades

El pròxim 11 de març Burjassot l'olor a pólvora va a inundar els carrers de Burjassot de la mà de la Penya El Coet que, comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Burjassot i de l'Agrupació de Falles, va a desenvolupar la II Burjadespertà en el municipi. Un esdeveniment festiu per a donar la benvinguda a la setmana fallera en el qual podran participar totes les veïnes i els veïns de Burjassot que així ho desitgen i que complisquen amb els requisits del mateix.

La data límit per a la inscripció és el pròxim 16 de febrer sent requisit obligatori, per a tots els participants, majors i infantils, ser posseïdors del certificat CRE, Consumidor Reconegut com a Expert, emès per Conselleria, en la modalitat de despertà. Les inscripcions i pagaments han de realitzar-se en el compte de Caixa Popular ÉS70-3159-0049-8525-4998-3324 posant en el concepte la quantitat i assenyalant les dades personals en el justificant de l'operació.

Tots aquells que posseïsquen l'Acreditació CRE o RGCRE per JCF o una altra associació diferent a la Penya El Coet, hauran d'enviar una còpia del mateix més la inscripció, al mateix mail, o bé per mitjà d'algun peñista. S'acceptaran llistats de Grups CRE en format de Conselleria de Presidència, de la Plataforma CRE.

Com han assenyalat des de la Penya, podran apuntar-se a la Burjadespertà, tots els veïns i les veïnes que així ho desitgen i, si a la data d'inscripció no posseeixen el CRE, seran automàticament inscrits perquè realitzen el curs, previ a la despertà, que organitzarà la Penya El Coet. Una vegada realitzat i amb les proves superades, automàticament podran participar.

En el cas dels menors, de 8 a 17 anys, la participació és gratuïta i podran disparar bombetas, xinesos o fallers, atenent a la seua edat. Tot el material utilitzat serà subministrat per la Penya i s'haurà d'assistir amb l'autorització corresponent per a l'ús d'artificis. En el cas dels majors de 18 anys, es dispararà el tradicional tró de bac. El preu a pagar per a participar dependrà de les caixes que s'adquirisquen: dues caixes, 15€, tres caixes, 22€, 4 caixes, 30€ i cinc caixes, 37€. 

Tot el material de tró de bac haurà de ser consumit íntegrament. En cas de sobrant o no recollida del mateix, serà retornat a la pirotècnia.

Es deurà guardar la distància de seguretat mínima de 15 metres entre els menors i els majors de 18, diferenciant així, els dos grups i tots els participants deuran posseir l'acreditació facilitada per l'organitzador corresponent, en lloc visible, tant per a la recepció del material pirotècnic com per a la identificació de l'esdeveniment, per al seu control.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 12 Gener 2018 12:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.