PP Burjassot: "Segueix el descontrol en la Casa de la Cultura"

Dilluns, 12 Febrer 2018 11:12 Escrit per  PP Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 145 vegades

El caos que regna en la gestió de l'Institut Municipal de Cultura i Joventut està aconseguint nivells mai abans vistos. Després de tot el procés dissolució viscut en l'ens i amb quasi dos anys sense donar comptes de les accions dutes a terme, l'alcalde va convocar un Consell Rector que avui ha sigut desconvocat.

L'alcalde, com a president del Consell Rector, s'ha vist forçat a convocar una sessió extraordinària a causa del requeriment que la portaveu del Partit Popular, Sonia Casaus, va presentar per registre d'entrada. Casaus sol·licitava la represa dels òrgans fiscalizadores de l'entitat sobre la base de l'establit en els estatuts que marquen la periodicitat de les reunions del Consell Rector.

Casaus afirma que és “sorprenent la desconvocatoria de l'alcalde del Consell a pocs dies de la seua celebració i sense que el senyor García d'una explicació convincent”. En aquest Consell s'anava a adonar de les resolucions de la presidència i la vicepresidència (Maria Viu de Compromís) d'aquests últims anys i informar de l'expedient relatiu a l'extinció de l'organisme autònom.

Per al Partit Popular és prioritari que l'equip de govern i l'adreça de l'Institut donen comptes per a la fiscalització per part d'oposició. En exercicis anteriors hem comprovat que tant PSPV i Compromís han usat el pressupost de la Casa de la Cultura per a autobombo i propaganda deixant de costat la programació cultural, que hauria de ser la màxima prioritat.

Des del grup municipal del PP esperen que aquesta cancel·lació d'última hora no es dega a la polèmica que ha protagonitzat la vicepresidenta del IMCJ, en la qual assenyalava a un comerç per l'idioma que utilitzava, que es convoque el Consell Rector de manera urgent i que PSPV i Compromís es posen a treballar immediatament.

 

Informa Nou Horta. PP Burjassot

Modificat el Dilluns, 12 Febrer 2018 11:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.