Aviva Burjassot presta “Estellés: 25 anys sense el poeta”, un calendari anual d'actes en homenatge al poeta, en el 25 aniversari de la seua mort

Dilluns, 12 Març 2018 16:55 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 140 vegades

El pròxim dia 22 de març, a les 19h, tindrà lloc la presentació del cartell d'activitats en homenatge a la memòria del poeta Vicent Andrés Estellés, quan es compleixen 25 anys de la seua defunció. Amb el nom “Estellés: 25 anys sense el poeta”, AVIVA Burjassot, l'Agència de Promoció del Valencià que dirigeix la regidora Maria Viu, presentarà aquesta àmplia programació d'actes i activitats en la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura.

El calendari d'activitats per al 2108 en honor a la memòria del poeta inclou la ruta literària “Racons furtius pel Burjassot d’Estellés”; l'exposició “Vicent Andrés Estellés: de la imatge a la paraula, de la paraula a la imatge”, amb escrits originals del poeta i amb la visita guiada del seu comissari Jordi Oviedo; el projecte del mapa visual #AcíesticVAE, que inclourà imatges de tot el món relacionades amb l'obra estellesiana; el cuentacuentos “Estellés en minúscula”, dirigit als centres educatius; l'actuació musical en homenatge al poeta, a càrrec de la Banda Juvenil de l'Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot o la representació teatral “Oratori de Josep Ribera a Nàpols”, una obra teatral original de Vicent Andrés Estellés, que estarà a càrrec de l'associació teatral Paraules i Dons, entre altres activitats programades al llarg de l'any.

Finalitzada la presentació del calendari d'activitats, els presents gaudiran d'un vi d'honor i de la representació artística del Bolero de l'Alcúdia, amb lletra de Vicent Andrés Estellés, a càrrec del Taller de danses Bassot, de Burjassot.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 12 Març 2018 16:57

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.