L’Ajuntament de Burjassot recolza al CEIP Sant Joan de Ribera en les seues al·legacions per a impedir l’eliminació d’una unitat en educació primària

Divendres, 13 abril 2018 11:14 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 153 vegades

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa Pérez, va a recolzar i a adherir-se a les al·legacions que ha presentat el CEIP Sant Joan de Ribera rebutjant de ple l’eliminació d’una unitat d’educació primària, concretament, de primer curs, per al curs 2018/19. 

Tal com ha assenyalat el centre, la matrícula d’alumnes del passat curs escolar 2017/18 va mostrar una tendència ascendent després d’uns anys d’incertesa “sobrevinguda per motius aliens” a les persones que componen la comunitat educativa del centre: alumnat, professors, famílies, etc.

Davant el citat augment de les matrícules, una línia ascendent que es manté en l’actualitat, el CEIP Sant Joan de Ribera demanda a la Conselleria d’Educació que no tanque la citada aula i que, a més, tampoc deixe sense funcionament les unitats en educació infantil de 4 i 5 anys, respectivament.

Les al·legacions han sigut també recolzades pel Claustre Escolar i pel Consell Escolar del centre. 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 13 abril 2018 11:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.