Nova senyalística a l’horta de Burjassot

Dimecres, 16 Mai 2018 16:04 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 108 vegades

L’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot, dirigida per la regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, ha començat la instal·lació de huit panells informatius distribuïts arreu de l'horta de Burjassot. 

Després d’arreplegar la demanda del Consell Agrari, l’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot ha gestionat i tramitat la col·locació de cartells informatius amb la normativa a seguir per a totes les persones que passegen, circulen o treballen a l’horta.

S’han elaborat un total de huit panells que inclouen la normativa vigent en l'espai agrícola, així com un plànol del territori d’horta i un altre amb el punt d’ubicació. A més, també s’hi ha col·locat un panell panoràmic amb els camins, la xarxa de séquies, i el nom dels elements patrimonials arquitectònics i hidràulics, marcant els que tenen una protecció especial com a Bé de Rellevància Local (BRL).

Segons afirmen des de l’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot, l’objectiu d’aquesta nova senyalització és que les persones alienes al treball agrícola respecten tant l’espai com l’activitat que es porta a terme en l’horta, i poder gaudir d’aquest bé natural únic. 

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 16 Mai 2018 16:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.