L’associació Dicapaz de Burjassot celebra la seua I Gala de l’Esport

Dijous, 05 Juliol 2018 12:57 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 189 vegades

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot albergarà, diumenge que ve 8 de juliol a les 12h, la I Gala de l’Esport organitzada per Dicapaz, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut.

Es tracta d’un acte en el qual seran guardonat i reconegut el treball d’esportistes, monitors, socis i sòcies de l’associació, així com entitats col·laboradores. Al llarg del curs, Dicapaz organitza i gestiona un gran nombre d’activitats esportives i, ara, és el moment de reconéixer l’esforç i mèrits, personals i col·lectius, treballats durant l’any per part de tots els participants.

Lluny de ser un acte que premie la competitivitat, la I Gala de l’Esport organitzada per Dicapaz pretén premiar i reconéixer els valors inclusius i terapèutics que es treballen i adquireixen gràcies a l’esport i als hàbits de vida saludables. Futbol, pádel, rugbi o bàsquet són sol algunes de les disciplines esportives que els membres de la cada vegada més àmplia família de Dicapaz practiquen, al llarg del curs, tant en les instal·lacions esportives del llit del riu Túria com en les de la Universitat de València.

La I Gala de l’Esport de Dicapaz, a la qual assistirà l’alcalde de Burjassot, Rafa García i el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, a més dels alcaldes de Camporrobles i Bétera, i representants d’entitats col·laboradores com, per exemple, La Caixa Obra Social, estarà presentada per dos membres de Dicapaz que, durant aquests dies, preparen amb molta il·lusió la seua important funció en aquesta Gala en la qual també hi haurà temps per a les actuacions musicals i algun nombre d’acrobàcies. També assistiran els participants en altres activitats organitzades per Dicapaz com la seua Escola d’Estiu, els Campaments o les dues edicions del Camí de Santiago realitzades fins al moment.

Dicapaz és una associació sense ànim de lucre, amb seu a Burjassot, formada per un equip multidisciplinari (metge, psicòleg, pegadoga, educadors, mestres, professionals de l’activitat física, tècnics esportius i animadors socioculturals, l’objectiu de la qual és atendre les necessitats de persones amb diversitat funcional, ja siga física o individual i també de les seues famílies.

Al llarg de l’any, Dicapaz organitza activitats culturals, esportives i recreatives amb la finalitat de potenciar capacitats en relació a la millora en els hàbits de vida saludable en el pla físic, intel·lectual i emocional, tenint la inclusió com un dels seus principals eixos de treball. 

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 05 Juliol 2018 12:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.