Els joves de l’Estiu Jove de Burjassot visiten Espai Dona

Dimarts, 10 Juliol 2018 13:34 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 93 vegades

Acompanyats d’un dels seus monitors, els joves que estan gaudint de l’Estiu Jove de Burjassot, programat des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, han visitat les dependències d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la Regidora Lluna Àrias.

Els joves i les joves que han participat en la visita han tingut l’oportunitat de conéixer, de primera mà, el treball que es realitza des d’Espai Dona i han pogut departir amb la tècnic del servei per a aclarir conceptes, donar opinions i reivindicar la igualtat de gènere al mateix temps que han destacat que és necessari continuar treballant per a aconseguir un món més igualitari.

Des d’Espai Dona, “s’ha pogut comprovar que la joventut ve forta i sensibilitzada, la qual cosa ens fa treballar amb més ganes i convicció de la qual ja en tenim molta dia a dia”. A més, han convidat als participants en la visita al fet que es posen en contacte amb el servei per la via que els siga més còmoda, en les instal·lacions, per telèfon, per correu electrònic o per les xarxes socials “sempre que tinguen un dubte, encara que pensen que no és important, si alguna cosa no els encaixa al 100%, el millor és informar-se i, sobretot, formar-se perquè siguen persones amb opinió pròpia i empoderades”.

Durant la visita també s’ha parlat de la importància de la unió entre dones i homes i, sobretot, del respecte mutu, en el camí cap a una societat més igualitària i, per tant, més justa.

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 10 Juliol 2018 13:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.