Un emotiu pregó i les rises provocades per Eugeny Alemany inicien les festes patronals de Burjassot

Dimarts, 07 Agost 2018 13:32 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 107 vegades

En la nit del passat divendres 3 d’agost, la clavaria de Sant Roc 2018 disparava el tret d’eixida a les festes en honor al patró del municipi. En total, prop de dues setmanes d’actes i celebracions que s’estendran fins al 16 d’agost, dia de Sant Roc.

En la primera nit de les festes, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, el presentador i humorista Eugeni Alemany es va encarregar d’animar els primers compassos d’una nit molt calorosa, entre la multitud reunida en la Plaça de l’Ajuntament, a força de riallada neta. Amb fragments del seu espectacle “En persona guanye”, Alemany va fer un àcid retrat del  caràcter valencià, reflectit sobretot en la personalitat de les seues dones, des de les mares fins a les àvies.

Va ser el mateix Eugeni Alemany qui, cap a la mitjanit, va presentar a la persona triada en 2018 per a oferir el pregó amb el qual quedarien oficialment inaugurades les festes de Sant Roc 2018. Acompanyat de l’alcalde de Burjassot, Rafa García; del clavari major, Eros Quesada, del regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, i de la seua orgullosa néta, Miguel González Defez, comissari cap provincial de la Policia Nacional de la Comunitat Valenciana, va eixir al balcó de l’Ajuntament per a oferir a les veïnes i els veïns reunits en la plaça, un emotiu pregó en el qual no es va oblidar de ningú ni de res.

Manifestant que es sent burjassoter “de cap a peus” ja que va arribar a Burjassot, al costat dels seus pares, quan comptava amb sol dos anys, procedent de Casas-Ibáñez, Miguel va compartir amb els presents, des de records de la seua infància fins a la condecoració rebuda per l’Ajuntament de Burjassot, amb motiu de la seua impecable carrera professional.

Finalitzades les paraules de l’il·lustre pregoner, un ramillet de focs artificials va esclatar en el cel de Burjassot, al mateix temps que començava a sonar la música dels DJ Pablo Guerola i Enrique Montaner i l’animació de Crazy Zoo. Burjassot ja està en festes!

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 07 Agost 2018 13:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.