L’acció i fantasia de “Ant-Man y la avispa” arriben a la pantalla de la Terrassa d’Estiu de Burjassot

Dijous, 09 Agost 2018 13:23 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 177 vegades

El segon cap de setmana d’agost arribarà a la pantalla de la Terrassa d’Estiu de Burjassot, a l’Auditori de la Casa de Cultura, un nou film de la factoria Disney en el qual no faltaran l’acció i la fantasia. Les projeccions seran del 10 al 12 d’agost a les 22.30 hores. El preu de les entrades, que es poden adquirir des de les 21 hores, és de 4€.

No recomanada per a menors de 7 anys, Ant-Man y la Avispa situa l’inici de la seua aventura després dels esdeveniments de “Capitán América: Civil War” quan Scott Lang, el superheroi conegut com Ant-Man, ha de bregar amb la seua vida i eleccions com a superheroi i pare. Scott haurà d’intentar portar la seua vida familiar mentre duu a terme les seues responsabilitats com Ant-Man, una tasca que se li complicarà quan Hope van Dyne i el Dr. Hank Pym li encarreguen una nova i urgent missió per a la qual no solament haurà d’enfundar-se novament el vestit i fer ús de les seues nombroses habilitats, sinó que haurà d’aprendre a lluitar i col·laborar al costat de la “avispa” mentre el seu equip treballa conjuntament en intentar descobrir diversos secrets del passat.

Ant-Man y la avispa passarà el testimoni a Campeones, la pel·lícula de Javier Fesser basada en l’equip de bàsquet d’ADERES Burjassot que tornarà a projectar-se en el municipi, després del seu èxit de taquilla en el Tívoli, del 17 al 19 d’agost.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 09 Agost 2018 13:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.