L’alcalde de Burjassot es reuneix amb responsables de la Conselleria de Sanitat per a traslladar la problemàtica del centre de salut

Dimecres, 12 Setembre 2018 14:14 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 103 vegades

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, s’ha reunit aquest matí amb Juan Domenech, Gerent d’àrea Arnau-LLiria, Amparo Sánchez, Directora d’Atenció Primària dels centres d’Arnau-Lliria, responsables de l’àrea sanitària que abasta els Centres de Salut del nostre municipi, i Mari Carmen Hortelano, responsable de Sanitat de l’Ajuntament, per a traslladar-los als tècnics de la Conselleria la inquietud i preocupació que existeix per part de la ciutadania referent als serveis que presten els mateixos.

En concret s’han tractat temes de les instal·lacions, i també per descomptat, la preocupació referent als trasllats del personal mèdic per a poder atendre les urgències externes a aquest, que en aquests moments han de realitzar certs desplaçaments sense els anteriors vehicles amb els quals es comptava.

Per part dels responsables sanitaris han informat que són coneixedors de tota la situació, en la qual porten treballant ja diverses setmanes, i que en un molt breu període de temps tindrà una solució definitiva, sobretot, en el que fa referència als trasllats del personal mèdic d’urgències.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 12 Setembre 2018 14:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.