Els Golden Apple Quartet estrenen la programació cultural de tardor a Burjassot amb una selecció dels seus millors hits

Dijous, 11 Octubre 2018 14:23 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 196 vegades

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot inicia la seua programació tardorenca de cultura amb teatre i música. De la combinació de tals arts escèniques resulta la veterana companyia Golden Apple Quartet que, divendres que ve 19 d’octubre, arriba a Burjassot per a presentar el seu “Golden Gran Selección”, una antologia dels seus millors hits, reagrupats per a l’ocasió.

L’espectacle dels Golden Apple Quartet tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli, a les 20h, i les entrades, a un preu de 10 euros, poden adquirir-se, bé a través de ServiEntradas, bé presencialment a la Casa de Cultura o en el Centre Cultural Tívoli, el mateix dia de la representació. La taquilla del Tívoli quedarà oberta a les 19h.

Amb un espectacle còmic i musical pensat per a gaudir i per a riure en família, amb amics, en parella o amb la immillorable companyia d’un mateix, el famós quartet de les pomes golden presenten un compendi de temes en els quals mesclen temes icònics com El Menú, Englishman NY o María de la “O” amb altres cançons incloses en els seus últims espectacles.

Amb més de trenta anys sobre els escenaris, els Golden Apple Quartet porten dècades omplint teatres i patis de butaques, servint-se de la seua genialitat interpretativa i de les seues veus a capela. Ara els ha arribat l’hora de donar la nota a Burjassot.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 11 Octubre 2018 14:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.