El president de Greenpeace Espanya explica a Burjassot els perills del carbó

Dimarts, 04 Desembre 2018 10:36 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 69 vegades

La Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura de Burjassot es va convertir, la setmana passada, en un cine fòrum on els assistents van visionar el documental “El lado oscuro del carbón”, el qual va comptar amb la presència del president de Greenpeace España, David Sandoval qui, a més, és burjassoter.

L’activitat, impulsada des de la regidoria de Medi Ambient, que dirigeix la regidora Lluna Àrias, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, va ser presentada per la pròpia regidora, qui va donar la benvinguda a tots els assistents, presentant també a Sandoval i posant l’accent en el compromís del municipi envers el medi ambient i la salut de les persones i del planeta.

El documental “El lado oscuro del carbón”, de Greenpeace, ofereix nombrosos testimoniatges, en primera persona, sobre les conseqüències i els impactes de la crema i extracció del carbó. Metgesses, exminers, activistes i associacions veïnals protagonitzen aquesta peça documental que revela la cara més amarga i perillosa d’aquest combustible fòssil.

Després del visionat, es va donar pas a la reflexió i l debat entre el president de Greenpeace España i tots els presents.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 04 Desembre 2018 10:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.