Foios celebrà la seua Fira Comercial i Agrícola

Dilluns, 18 Setembre 2017 10:46 Escrit per  Gemma Jordán Publicat en Foios-VAL Vist 427 vegades

En la inauguració de la Fira van estar presents el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i la vicepresident Maria Josep Amigó. La VIII edició d'aquesta fira, que a més és la segona que incorpora a l'hostaleria del poble, (fira Bencuit), es va celebrar durant tot el cap de setmana per a promoure la importància del comerç local en el teixit econòmic i social de la ciutat.

El comerç de Foios va eixir al carrer aquest cap de setmana, ocupant la plaça d'Espanya amb bijuteria, roba, embotits, productes per a mascotes, llibres, productes de l'horta, calçat, automòbils… i també amb una important presència de l'hostaleria, amb concurs de tapes inclòs.

La vuitena edició de la Fira Comercial i Agrícola de Foios es va inaugurar el divendres a la vesprada amb la presència del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i de la vicepresidenta Maria Josep Amigó. Tots dos van visitar l'ajuntament de la localitat al costat de l'alcalde, Sergi Ruiz, prèviament a visitar els estands de la Fira i a acompanyar a Sergi Ruiz i a la presidenta de ACOFIP l'associació de comerciants de Foios.

Tots van coincidir en la necessitat de seguir recolzant el comerç local des d'institucions com la Diputació, i impulsant que isca al carrer per a interessar-se i estar encara més prop dels veïns, que també són clients. La dinamització de l'economia a través d'esdeveniments clau com aquestes fires, per a aconseguir una bona marxa continuada del comerç local i l'hostaleria, són, segons Jorge Rodríguez, una de les formes que Diputació té de donar suport al sector econòmic dels municipis.

La Fira, a més dels llocs dels comerços i de l'apartat de Bencuit, va comptar amb tallers formatius, activitats per a xiquets, exhibicions canines i ball.

 

Informa Nou Horta. Foios

Modificat el Dilluns, 18 Setembre 2017 10:48

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.