1350 corredors participen en la IV Cursa Per la Fibrosi Quística 2018 de Foios

Dilluns, 08 Gener 2018 11:48 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 434 vegades
Alcalde Sergi Ruiz i Alfonso, la Regidora d'esports Mª Carmen Cabo Montalt y Pedro Pérez un miembro de la  Asociación de Fibrosis Quística de la Comunidad Valenciana junto a los vencedores de la prueba. Ganador absoluto Miguel Vázquez Fernández del Gaes Running Team. Alcalde Sergi Ruiz i Alfonso, la Regidora d'esports Mª Carmen Cabo Montalt y Pedro Pérez un miembro de la Asociación de Fibrosis Quística de la Comunidad Valenciana junto a los vencedores de la prueba. Ganador absoluto Miguel Vázquez Fernández del Gaes Running Team.

El diumenge 7 de gener, en un matí fred i assolellada amb aqueix cel blau intens i buidat, a les 10:00 hores des de la Plaça Espanya del municipi de Foios-València, es donava l'eixida a la IV Cursa Per la Fibrosi Quística 2018, amb una distància 10K en un circuit bonic i agradable entre camps d'horta i tarongers del terme municipal, on encara s'apreciaven en el recorregut, els tolls que calia sortejar caigui qui caigui tempesta d'aigua que va refermar ahir vesprada en tota la Comunitat Valenciana.

Una carrera molt popular amb uns 1350 corredors populars en línia d'eixida per a començar l'any fent esport entre amics i recolzar aquesta carrera solidària en benefici de l'Associació de Fibrosis Quística de la Comunitat Valenciana, on s'han recaptat 6.008 Euros.

Els guanyadors de l'etapa han sigut Miguel Vázquez Fernández del Gaes Running Team amb un temps de 00:32:52 i la primera classificada femenina Isa Checa Porcel del C.A. Silla amb un crono de 00:37:09

Una carrera organitzada per l'Ajuntament de Foios al costat del C.A. Gent de Foios, Associació de Fibrosis Quística de la Comunitat Valenciana i Tony Gil Zahonero com Speaker de l'esdeveniment.

Entre les autoritats municipals a l'acte han assistit l'Alcalde Sergi Ruiz i Alfonso, la Regidora d'esports Mª Carmen Cap Montalt i el President del C.A. Gent de Foios Víctor Mollá Barres.

La Fibrosis Quística és una malaltia crònica, hereditària i degenerativa que representa un greu problema per a la salut i afecta principalment als pulmons i a l'aparell digestiu sent necessari per al seu tractament diari la presa de medicació i realització d'aerosols, per a evitar infeccions pulmonars, una nutrició adequada i fisioteràpia respiratòria.

Enhorabona a l'organització, voluntaris, empreses col·laboradores i corredors populars que han participat en aquesta prova per recolzar a l'Associació de Fibrosis Quística de la Comunitat Valenciana, que es mereixen tot el nostre respecte ja que estan treballant molt perquè la seua recerca amb teràpies genètiques amb medicaments nous facen de la FQ una malaltia crònica.

 

Informa Nou Horta. Foios

Modificat el Dilluns, 08 Gener 2018 11:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.