S'obri el termini d'inscripció per a la XVI Edició de Escènia de Foios

Dijous, 29 Març 2018 11:36 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 311 vegades

La XVI Edició de Escènia ha obert el termini d'inscripció que romandrà obert fins al 25 d'abril. En aquesta edició, la mostra de teatre novell, que se celebrarà en la Casa de la Cultura de Foios del 4 al 14 de juliol, podran participar tots els grups de teatre o companyies teatrals novelles d'àmbit nacional que tinguen un espectacle escènic destinat a un públic jove/adult. Quant a novell, es considera a la companyia amb plantejament artístic i producció professional amb un màxim de tres anys de trajectòria.

Un dels requisits és que en aquesta edició es pot presentar un únic espectacle per companyia, que no haja sigut seleccionat en edicions anteriors de la Mostra i no es podran presentar les companyies premiades en l'última edició. Les companyies interessades a participar deuen emplenar un qüestionari.

L'Ajuntament de Foios seleccionarà els quatre que conformaran la Mostra, de tots els projectes presentats i que complisquen els requisits, i que seran representats en la Casa de Cultura.

Els quatre espectacles que conformaran la Mostra podran optar als següents premis: Premi del jurat, dotat amb 2.500 euros; esment especial del jurat, dotat amb 1.000 euros; primer premi popular, dotat amb 2.500 euros que serà atorgat amb les votacions dels espectadors assistents a la Mostra i un segon premi popular, dotat amb 1.000 euros. Tant el veredicte del jurat com els premis populars es faran públics en el transcurs de la conclusió que se celebrarà el 14 de juliol.

 

Informa Nou Horta. Foios

Modificat el Dijous, 29 Març 2018 11:36

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.