El Tribunal Superior de Justícia homologa l'acord entre l'Ajuntament Godella i EDIFESA

Dilluns, 10 Juliol 2017 14:43 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 148 vegades

L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha mostrat la seua satisfacció per la prompta ratificació de la sala. «Això ens dóna un marge de maniobra molt gran per demanar el FIE i esperar a rebre els diners per part de l'Estat», ha comentat.

En la mateixa línia s'ha manifestat el regidor d'Hisenda, Voro Soler. «Des de l'Ajuntament agraïm la celeritat del tribunal a l'hora d'acceptar aquest acord, la qual cosa ens permetrà accelerar tots els procediments administratius per fer front a la sentència», ha afirmat.

El següent pas és esperar a la resolució del FIE per saber si el consistori disposa d'eixos diners que activarien l'escenari 1, «el més idoni per als interessos del poble», comenta Soler. Previsiblement, a finals d'aquest mes de juliol s'obrirà el termini per sol·licitar el FIE, i des de l'Ajuntament ja s'està treballant per preparar tota la documentació i presentar-la el més aviat possible amb l'objectiu de tindre una resposta abans que finalitze l'any.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.