La Policia Local de Godella es suma a la campanya de la DGT de control de vehicles

Dijous, 13 Juliol 2017 17:19 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 212 vegades

Hui, 13 de juliol, es celebra al saló de plens de l'Ajuntament un curs de formació intern per als policies locals de Godella donada la seua adhesió a la campanya a nivell nacional programada per la DGT per a les agrupacions de tràfic de la Guàrdia Civil i les Policies Locals que tindrà lloc del 17 al 23 de juliol.

L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i l'intendent en cap de la Policia Local, Santiago Garfella, han inaugurat una jornada en la qual participen al voltant de 50 agents de diferents poblacions de la Comunitat Valenciana, com Sueca, Almenara, Albal, la Pobla de Vallbona, Montroi, Requena, Segorbe, Guadasuar, Loriguilla, Borriana, Llíria, Carcaixent, Sollana o Villanueva de Castelló.

Sanchis ha destacat dels policies locals que són la cara visible de qualsevol administració, i els ha agraït la tasca que realitzen cada dia. A més, ha destacat la importància de les jornades de formació com aquesta per garantir el bon funcionament del cos.

Les campanyes de la DGT són mensuals i versen sobre diferents matèries. En aquest cas, amb l'objectiu de millorar la seguretat vial, la policia durà a terme un control centrat en l'estat dels pneumàtics, enllumenat, senyalització, plaques de matrícula i documentació dels vehicles, on es destaca la ITV i el segur de responsabilitat civil.

La policia també recalca la importància de la inspecció tècnica, element clau per garantir la seguretat vial. L'antiguitat del vehicle suposa un factor de risc, ja que molts cotxes antics manquen dels sistemes i equipaments de seguretat implantats recentment, a més dels problemes derivats del seu ús.

«Aprofitant aquesta campanya, i dins de la dinàmica de la policia de proximitat, s'imparteix aquest curs de formació interna per assumir els diferents controls que es realitzaran a partir de la setmana que ve. D'aquesta manera, s'aconsegueix instruir i formar als diferents agents perquè adquirisquen més coneixements tècnics», explica l'intendent en cap de la Policia Local de Godella, Santiago Garfella.

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dijous, 13 Juliol 2017 17:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.