Obert el termini per a presentar els projectes de cooperació internacional a Godella

Dilluns, 07 Agost 2017 13:20 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 141 vegades

Des de divendres passat 4 fins al pròxim 23 d'agost, està oberta la convocatòria per a presentar la sol·licitud d'ajudes per a la cooperació i col·laboració de projectes en països en desenvolupament.

L'objectiu és regular la concessió de subvencions de la regidoria de Serveis Socials dins dels límits establits en el pressupost municipal per al 2017 en la partida “Fons de Solidaritat Internacional” per a aquells i aquelles peticionaris i peticionàries que duguen a terme activitats o projectes de desenvolupament cultural, social i econòmic a països en desenvolupament.

Els qui desitgen participar hauran de presentar les sol·licituds, acompanyades de la documentació corresponent, en el Registre General de l'Ajuntament entre el 4 i 23 d'agost. La Comissió de Solidaritat informarà sobre les peticions rebudes i el Ple resoldrà en un termini màxim de tres mesos la concessió de subvencions així com realitzar el seu pagament anticipat. 

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.