El parc de la Devesa, el PGOU i les inundacions tornaran a ser els temes centrals del proper CUMA de Godella

Divendres, 08 Setembre 2017 13:18 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 109 vegades

Després del període estival, el Consell Sectorial d'Urbanisme i Medi Ambient (CUMA) es reunirà de nou el proper dimarts 12 de setembre a les 19:30 h al saló de plens de l'Ajuntament de Godella per continuar tractant els temes que afecten el municipi en aquestes dues àrees. 

Les obres de la primera fase de rehabilitació de la casa del llac, i el cercat del Parc de la Devesa per dividir els terrenys del consistori i del col·legi Sagrat Cor seran els dos temes amb que començarà aquesta reunió, que està oberta a tota la ciutadania i que es celebra amb una periodicitat mensual.

També s'informarà sobre les últimes actuacions en matèria de prevenció d'inundacions -altre dels temes més candents durant els darrers mesos-, i sobre les pròximes actuacions en matèria d'obres. 

Per últim, el Pla General d'Ordenació Urbana serà protagonista en diversos punts de l'ordre del dia, que es pot consultar íntegre al document adjunt.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.