Godella reconeix als seus esportistes en la II Gala de l'Esport

Dilluns, 11 Setembre 2017 12:32 Escrit per  Gemma Jordán Publicat en Godella-VAL Vist 74 vegades

El Teatre Capitoli va acollir la segona edició d'esta gala, en la qual es reconeixen els mèrits, el treball i els assoliments o títols d'esportistes i equips de Godella. També es va reconéixer a les components del primer equip de futbol femení de la ciutat, format en 1969. Els cossos de seguretat que col·laboren en l'organització dels esdeveniments esportius van ser uns altres dels reconeguts.

Godella ha celebrat ja la seua II Gala de l'Esport, i ho ha fet reconeixent el treball i els assoliments esportius de veïns de la localitat en categories com la natació sincronitzada, l'atletisme, el bàsquet o el karate, entre altres esports. L'acte es va celebrar en el teatre Capitoli, un any després d'organitzar una primera Gala amb dificultats, però que, segons el regidor d'Esports, Fernando Oliveros, ha pogut repetir-se "gràcies a l'esforç i la dedicació de tots vosaltres, els esportistes". Oliveros va tenir en el seu discurs paraules de felicitació per als esportistes de diverses disciplines que enguany eren guardonats. També va estar present en la II Gala de l'Esport l'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis; l'alcaldessa va lloar el treball del Consell d'Esports, de tots els directors, entrenadors i monitors de tots els clubs i equips de la ciutat, que aconseguixen que tantes disciplines siguen conegudes i practicades, amb diversos títols autonòmics, nacionals i també mundials, a Godella. Va assegurar també que l'Ajuntament seguirà realitzant l'esforç d'apostar per una gestió pública directa i de respatler a l'esport en el poble.

Els esportistes, directius, entrenadors... premiats, van anar Luis Foies i Llum Brull com a atletes del Club Als Nou; Eugenio Cilla i José Manuel Bargues de la Penya Ciclista El Cantonet; l'equip infantil masculí del Club Bàsquet Horta Godella, Manolo Llorens com a esportista del club de futbol i Álex Polo de l'Escola de Futbol Godella. També es van portar guardó l'aleví masculí de l'Escola Municipal de Bàsquet, Rafa Frechina del Club de Pilota, els karatekes de Godella Sonia i Pablo Pereira (Club Karate Kenkyo), l'esportista del Col·legi Sagrat Cor, Carmen de la Torre, i de les seccions de natació, l'equip masculí de waterpolo, les nadadores de l'equip femení de natació adaptada Pau Corderó i Esther Chisbert; Carmen Català, de l'equip de sincronitzada i la nadadora Lucía Montesa.

Els cossos de la Policia Local i de Protecció Civil de Godella també van veure reconegut el seu treball en els esdeveniments i competicions esportives. I el moment més especial i curiós de la nit, va ser quan van pujar a arreplegar el seu reconeixement diverses components del que va ser, ja en 1969, el primer equip de futbol femení de la història de l'esport a Godella.

 

Informa Nou Horta. Godella

 

Modificat el Dilluns, 11 Setembre 2017 12:34

Galeria d'imatges

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.