Demà, CUMA per informar sobre les actuacions en matèria d’inundabilitat de Godella

Dilluns, 13 Novembre 2017 11:51 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 69 vegades

Demà, dimarts 14 de novembre, tindrà lloc a les 19:30 h al saló de plens de l’Ajuntament de Godella, la sessió del Consell Sectorial d’Urbanisme i Medi Ambient (CUMA).

La reunió, oberta per a tota la ciutadania, comptarà amb un únic punt del dia: informar sobre les actuacions en matèria d’inundabilitat. Recordem que el darrer 30 d’octubre, representants dels Ajuntaments de Godella, Rocafort, Burjassot i Massarrojos es reuniren per dissenyar un projecte comú per al barranc dels Frares, i fer front així al problema d'inundabilitat que pateixen tots quatre municipis.

De manera conjunta es va presentar un document al director general de l'Aigua, Manuel Aldeguer, al qual es recull la proposta d'habilitar infraestructures verdes que drenen l'aigua de les avingudes i construir un canal subterrani «tan reduït com siga possible» que connecte el barranc amb el Palmaret Alt (Massarrojos).

Des del consistori godellenc es van portar totes les reivindicacions del CUMA, com eren un preu just per a les expropiacions i que en la bassa de laminació de l'horta es puga continuar conreant.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.