Representants de l’Ajuntament de Godella visiten l’Ecoforum

Dilluns, 04 Desembre 2017 11:13 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 196 vegades

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Godella, Fernando Oliveros, la regidora de CET i representant del consistori al Pacte pel Clima, Irene Ferré, i personal tècnic del departament d’Agricultura, visitaren la passada setmana l’Ecoforum.

Aquesta cita, que tingué lloc a València entre el 28 i el 30 de novembre, comprenia tres espais on es presentaven les últimes novetats sobre medi ambient, energia i eficiència, i es debatia sobre el panorama actual en aquests àmbits. Ecofira, Egética i Efiaqua foren els tres esdeveniments sobre els qual s’articulà l’Ecoforum.

Aquesta primera edició de l’Ecoforum Comunitat Valenciana portava per títol ‘La empresa front al canvi climàtic’. Durant aquests dies, distintes empreses de residus, energia i agua –entre les quals hi havia proveïdors de l’Ajuntament de Godella- presentaren solucions i exposaren les seues pràctiques per ajudar a reduir les emissions de CO2 i preservar el medi ambient.

Oliveros i Ferré estigueren a l’acte inaugural de la fira i visitaren els stands de les empreses que treballen amb l’Ajuntament de Godella.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.