Comença a funcionar l’aula oberta per a ajudar a les persones aturades de Godella en la recerca d’ocupació

Dimecres, 07 Març 2018 12:38 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 192 vegades

L’Ajuntament de Godella, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, posa a disposició de les persones aturades del poble un aula oberta d’informàtica per a que puguen realitzar qualsevol consulta relacionada amb l’ocupació.

L’aula Ada Lovelace, situada a la primera planta de l’edifici Vila Teresita, compta amb 10 ordinadors i estarà oberta fins a juny tots els dimecres en horari de 11:30 h a 14:00 h. Les persones usuàries tindran l’assessorament d’una tècnica d’orientació laboral del Consorci Pactem Nord (del qual forma part l’Ajuntament de Godella), que els explicarà en quines pàgines web poden trobar treball, com fer un currículum, com consultar la seua vida laboral, com buscar cursos de formació, etc.

En paraules del regidor d’Ocupació, Voro Soler, «es tracta d’un recurs molt útil per a tots aquells veïns i veïnes que estiguen buscant treball, i sobretot per a les dones és una oportunitat més per continuar disminuint la bretxa digital de gènere».

 

Informa Nou Horta. Godella

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.