La Junta Local de Festes de Godella fa una valoració «molt positiva» de les Festes 2018 i pensa millores per a 2019

Dijous, 13 Setembre 2018 10:26 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 188 vegades

El darrer dimarts 11 de setembre es va celebrar la reunió d’avaluació de les Festes 2018, que va estar presidida per la regidora de l’àrea, Tatiana Prades, i a la qual van acudir tots els membres de la Junta Local de Festes en representació de les distintes penyes, clavaries i festers.

Segons ha comentat Prades, «la gent té una molt bona sensació de les festes, pensen que han anat molt bé i no ha hagut pràcticament cap incident. A més, hem treballat tots junts i hem aconseguit que els actes més nous i els més tradicionals convisqueren amb una molt bona acollida».

Pel que fa als aspectes a millorar, «tots hem coincidit que hi ha alguns actes que deurien ser repensats», ha dit la regidora. Per exemple, en el cas del pregó de festes es pretén fer algo diferent i no limitar-se a una lectura dels actes. També es vol millorar l’acte d’interpenyes, amb una xaranga i una cercavila més potent. D’altra banda, es vol recuperar la música en directe per oferir alguna nit diferent, amb grups de rock que feia anys sí que es veien a les festes de Godella.

Per últim, Prades ha aprofitat per fer una crida als joves que vulguen ser clavaris del Salvador i clavariesses del Rosari, doncs de cara a l’any que ve no hi ha (tot i que les clavariesses d’enguany, que es conformaran com a nova penya, ajudaran en esta festivitat com a voluntàries). El que sí es recuperarà, després de molts anys, serà la festa de Sant Antoni. 

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.