L’Ajuntament de Godella invertirà 190.000€ per canviar fanals i millorar la lluminositat dels carrers

Dijous, 11 Octubre 2018 13:42 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 157 vegades

L’Ajuntament de Godella invertirà un total de 190.000€ per substituir els fanals antics de distintes zones del municipi i instal·lar-ne d’ altres amb un major rendiment i una major eficiència energètica.

D’esta manera, tal i com ha informat l’alcaldessa i regidora de Serveis Municipals, Eva Sanchis, «no només aconseguirem uns carrers més il·luminats i segurs, sinó que reduirem el consum i farem un ús més racional i responsable de l’energia a la via pública».

Amb aquesta millora també es respon a una queixa veïnal, especialment en algunes zones de Campolivar que no estaven suficientment il·luminades.

Els carrers en què es canviaran els fanals són els següents: Rocafort, Acàcies, Santa Teresa, Baró de Santa Bàrbara, Tarongers, Ermita Nova, Buganvilles, Fundador, Les Mimoses, Guillem Tatay, Sèquia de Mestalla, Riu Túria, Sèquia de Tormo, Sèquia de Montcada, Baró de Campolivar, Joaquín Ugarte, Sèquia de Favara, Sèquia de Quart, Sèquia de Rascanya i Sèquia de na Rovella, Escultor Andreu Alfaro, plaça de l’Ermita i Joan Peset Aleixandre. En els tres últims casos, l’Ajuntament roman pendent de les possibles millores que puga oferir l’empresa adjudicatària.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.